Călătorește la școală și de la școală cu CRIS Taxi Gura Humorului 2

taxi gura humorului

Vacanța de vară s-a terminat și un an nou școlar este pe cale să înceapă. Welcome  Back to School (Bine ați venit înapoi la școală) este urarea de binevenit acordată copiilor la începutul anului școlar. În acest an, 2020, școala începe altfel cu restricții datorită acestei crize sanitare, pe care suntem obligați să le adoptăm în orice mediu pentru siguranța tuturor.

Copii au nevoie de un mediu propice pentru învățare și socializare cu toți colegii, au nevoie de înțelegere și condiții pentru ca starea lor mentală să fie conectată pentru câteva ore la școală.  

Calatoria la și de la școlă poate să fie realizată prin mai multe feluri:

Cei care locuiesc aprope pot să meargă pe jos însoțiți de părinți dacă sunt de vârstă mică sau singuri, uneori cu alți copii , colegi dacă au vârsta mai mare. Sfătuiți copii să fie atenți la traversatul străzilor, să aleagă ruta corectă și să nu piardă timul pe drum să ajungă devreme la școală. 

O altă modalitate este mersul pe bicicletă dacă este împlinită vârsta de 14 ani și se cunosc regulile de circulație necesare mersului pe bicicletă: mersul pe partea dreaptă a sensului de circulație cu autoturismele si in șir dacă sunt mai multe biciclete în trafic. 

Cei care locuiesc departe de școală și cei care au domiciliul în Gura Humorului au mai multe  variante de a călători în siguranță atunci când se deplasează spre unitatea de învățământ.

Cu mașina personală a părinților deplasarea la școală poate conduce la îngreunarea traficului deoarece fluxul mașinilor în această oră de vârf este mare.

Călătoria cu microbusul impune purtarea obligatorie a unei măști de protecție și distanțarea socială  

Călătoria cu taxiul la școală este o plăcere pentru copii când merg la școală

Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare despre servicii taxi in Gura Humorului si zonele limitrofe oferite de echipa CRIS Taxi Gura Humorului vă așteptăm cu interes:

  • să ne scrieți la email: comanda@taxigurahumorului.ro
  • să ne contactați completând formularul din pagina CONTACT
  • să ne apelati la TEL 0749 650 650 (dați un beep și vă sunăm noi imediat)

Îti mulțumim că ești clientul nostru!


Despre taxi-gura-humorului

CRIS Taxi Gura Humorului oferă clientilor care doresc să ajungă repede și în siguranță la destinația dorită servicii de transport în regim de taxi în Gura Humorului și împrejurimi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “Călătorește la școală și de la școală cu CRIS Taxi Gura Humorului