Campania Electorală și Taximetria

taxi gura humorului

Ultimile știri le găsesti la șoferul de pe taxi-ul luat în grabă de la colț de stradă deoarece el comunică cu foarte mulți oameni și informațiile uneori ajung instant  la el. De asemenea, în timpul liber, între curse,  șoferul de taxi navighează online pe rețelele sociale de pe telefonul mobil fiind astfel informat cu tot ceea ce este la zi. Deși legătura nu pare reală ea există deoarece totul ține de comunicarea umană și întotdeauna ultimele evenimente care sunt la modă se dezbat intens în orice ocazie apărută.

Marea vâlvă creată de taximetrie vs ridesharing și pandemia coronavirus a ținut și ține în continuare atenția publică sporită, în această toamnă pentru câteva luni atenția este îndreptată spre alegerile locale și parlamentare.

Campania electorală pentru alegerile locale 2020 a început pe 27 august, la ora 00.00, si sunt multe reguli noi pe care candidații și alegătorii trebuie să le respecte. Campania se va încheia sâmbătă, 26 septembrie, la ora 07.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea urnelor de vot.

O particularitate a acestor alegeri este că votanţii nu pot vota în altă localitate în afara celei de domiciliu.

Acesta este un alt factor pentru prezenţa mai redusă la vot la alegerile locale.

Anul acesta, campania va fi diferită de cele din alți ani, din cauza pandemiei de coronavirus: participarea la mitingurile electorale va fi drastic limitată. Și votul propriu-zis va fi diferit, pentru că în secțiile de votare vor trebui repectate normele de igienă și de distanțare socială, astfel că e de așteptat ca acțiunea să dureze mai mult.

Vrei să afli alte regului pe care trebuie să le respecți? Citește mai jos și afli :

  • purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru candidații și echipele de campanie în timpul evenimentelor/întrunirilor/acțiunilor aferente campaniei electorale;
  • pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 sunt interzise organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații, procesiuni, concerte sau a altor tipuri de întruniri în spații deschise, precum și a întrunirilor de natura activităților culturale, științifice, artistice, sportive sau de divertisment în spații închise;
  • evenimentele electorale vor fi limitate la un număr de maxim 50 de persoane în spații închise și la un număr de maxim 100 de persoane în spații deschise. Evident, la toate evenimentele electorale participanții la evenimente trebuie să respecte regulile similare regulilor de la evenimentele de tip cultural, adică să păstreze distanța, să poartă mască, să se dezinfecteze;
  • Secțiile de votare vor trebui dotate cu măști de protecție și materiale dezinfectante pentru membrii secțiilor și votanți;
  • se va impune dezinfecția mâinilor pentru toți susținătorii candidaților care distribuie materiale de campanie, astfel încât să nu existe risc de transmitere a virusului prin oferirea materialelor de campanie.

Atunci când apelezi la telefon 0749 650 650 și călătorești cu un taxi de la CRIS Taxi Gura Humorului ai ocazia să afli aceste reguli și multe altele, deoarece șoferii noștri au dorința de a se informa și informa clientul.

Dacă dorești să citești integral toate regulile și să afli detalii suplimentare despre alegerile locale din acest an dă click aici.

Desigur într-o democrație reprezentativă sănătoasă alegerile au un rol  foarte important, totul este despre oameni și realizat cu oameni, însă valorile nu se impun, se afirmă și se trăiesc.

„Un popor care alege politicieni corupți, impostori, hoți și trădători nu este victimă, ci este complice” (G. Orwell)

Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare despre servicii taxi in Gura Humorului si zonele limitrofe oferite de echipa CRIS Taxi Gura Humorului vă așteptăm cu interes:

  • să ne scrieți la email: comanda@taxigurahumorului.ro
  • să ne contactați completând formularul din pagina CONTACT
  • să ne apelati la TEL 0749650650 (dați un beep si vă sunăm noi imediat)

Îti mulțumim că ești clientul nostru!


Despre taxi-gura-humorului

CRIS Taxi Gura Humorului oferă clientilor care doresc să ajungă repede și în siguranță la destinația dorită servicii de transport în regim de taxi în Gura Humorului și împrejurimi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *