CRIS Taxi Gura Humorului îți oferă ajutor dacă ai depresie de la COVID 19

taxi gura humorului

Uneori toată lumea devine iritabilă sau tristă. Evenimentele din viață sau doar o zi proastă ne pot supăra uneori, iar lucruri mici, precum traficul prost sau criza noului coronavirus,  ne pot face iritabili. Dar când o persoană are sentimente constante de tristețe și iritabilitate, este epuizată când face puțină sau deloc activitate, scade în  activitatea socială sau nu mai participă la activități de obicei plăcute, acea persoană poate fi deprimată.

Simptomele unei persoane deprimate includ o stimă de sine scăzută, perioadele  de somn în schimbare sau neregulate sau petrece multă vreme gândindu-se la lucruri care au mers prost. În acest moment nu există o cauză cunoscută a depresiei, cu toate acestea, unele teorii și studii indică faptul că unele cazuri severe de depresie provin din evenimente precum probleme financiare, probleme de relație sau pierderea unei persoane dragi. Uneori, depresia persoanei poate proveni dintr-un conflict din copilărie sau din familie, în special cele care trebuie să se ocupe de problemele parentale sau între părinți. Alteori ar putea fi o problemă mentală complet spontană care apare din nimic aparent, așa cum este cazul noului coronavirus.

Femeile sunt de două ori mai predispuse la depresie decât bărbații. Femeile se confruntă cu mai mulți factori hormonali care le oferă o predispoziție de a deveni mai predispuși să fie deprimați. Factori precum ciclul menstrual, avorturile spontane, sindromul premenstrual și menopauza contribuie la creșterea probabilității unei femei deprimate. Stresorii externi și tensiunile de îngrijire a copiilor, suprasolicitarea și creșterea singură a copiilor sunt un factor definit în episoadele de depresie la femei în comparație cu bărbații. Asta nu înseamnă că bărbații nu experimentează partea lor corectă de stres. Mulți bărbați devin deprimați când trec prin probleme precum divorțul, concedierile la locul de muncă sau alte dezamăgiri uriașe.

Deși nu există teste concludente pentru diagnosticarea depresiei, o bună evaluare a istoricului familial al unei persoane sau întrebări care implică abuzuri fizice sau chimice care pot contribui la starea de spirit actuală a pacientului. Odată ce diagnosticul unei anumite forme poate fi finalizat, majoritatea medicilor vor încerca să trateze depresia cu terapie cu medicamente sau o combinație a ambelor. Importanța tratamentului trebuie subliniată, deoarece o persoană care trece fără tratament poate avea efecte negative continue în funcționarea zilnică normală, sau chiar violență. Încercările de sinucidere sau încercarea de a răni pe altcineva sunt toate posibilități dacă boala rămâne netratată prea mult timp.

Tratamentele sunt de obicei o combinație de terapie medicamentoasă și consiliere profesională care necesită un sprijin imens al familiei. Medicamentele antidepresive pot fi prescrise și s-au dovedit a fi foarte reușite în tratamentul depresiei. Sprijinul familiei pentru persoana care face față simptomelor depresiei este de o importanță vitală pentru recuperare. Expresiile de dragoste, apreciere și comunicare normală ar trebui să fie rolul familiei în tratamentul persoanei care se confruntă cu o stare depresivă. Alte tratamente sunt simple și necesită doar un somn adecvat, exerciții fizice regulate, evitarea drogurilor ilegale și a alcoolului și o alimentație sănătoasă. Depresia este o problemă gravă care poate fi tratată eficient dacă este prinsă înainte ca depresia severă să înceapă să acționeze. Faceți pașii acum pentru a preveni consecințe grave sau fatale dacă credeți că dumneavoastră sau cineva pe care îl cunoașteți este deprimat.

Cum te poate ajuta CRIS Taxi Gura Humorului în depresie?? Sună acum și fă o plimbare la obiectivele turistice din zonă !

Dacă te simți deprimat, atunci ar trebui să acționezi. S-ar putea să ai ceva stresant în viața ta. Dacă da, scoateți-l. Timpul nostru de viață este scurt și nu există niciun motiv pentru care cineva ar trebui să-și petreacă timpul prețios îngrijorându-se de ceva.

Pentru mai multe detalii și informatii suplimentare despre servicii taxi în Gura Humorului și zonele limitrofe oferite de echipa CRIS Taxi Gura Humorului vă așteptăm cu interes:

  • să ne scrieți la email: comanda@taxigurahumorului.ro
  • să ne contactați completând formularul din pagina CONTACT
  • să ne apelati la TEL 0749 650 650 (dați un beep și vă sunăm noi imediat)

Îți mulțumim că ești clientul nostru!


Despre taxi-gura-humorului

CRIS Taxi Gura Humorului oferă clientilor care doresc să ajungă repede și în siguranță la destinația dorită servicii de transport în regim de taxi în Gura Humorului și împrejurimi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *