CRIS Taxi Gura Humorului sărbătorește cu mândrie alături de voi Ziua Bucovinei

ziua bucovinei

Și „dulcea Bucovină” are ziua ei! 28 noiembrie este o zi foarte importantă pentru noi și ne place să o sărbătorim așa cum se cuvine. Ea marchează 102 ani de la Unirea Bucovinei cu țara, de aceea, această zi este dedicată dansurilor populare, cântecelor din străbuni și preparatelor delicioase care ies din mâinile dibace ale bucovinencelor noastre.

Ziua Bucovinei este sărbătorită în fiecare an, la 28 noiembrie, începând din 2015. În urmă cu un secol, în ziua de 28 noiembrie 1918, această bucată de pământ străbun, ruptă de la sânul țării, își regăsea locul în România Mare.

Unirea Bucovinei cu Ţara a fost urmată şi încununată de actul istoric de la 1 decembrie 1918, când a avut loc Adunarea Naţională de la Alba Iulia care a hotărât Unirea Transilvaniei, Banatului, Crişanei şi Maramureşului cu România. 

Noi simțim această sărbătoare, o trăim cu patos și dorim să-ți trimitem și ție un stop din bucuria noastră, care, sperăm noi, să fie molipsitoare. Să-ți pună un zâmbet pe chip. Și un gând bun. Locuitorii din Bucovina au portul lor de sărbătoare, iar prin venele lor curge seva brazilor și au tăria munților pe care-i păstoresc.

CRIS Taxi Gura Humorului te invită să vizitezi Bucovina și obiectivele turistice prezente la tot pasul. Pentru siguranța și confortul tău CRIS Taxi Gura Humorului te poate ajuta să descoperi frumusețtile Bucovinei!  

Sună acum și fă o plimbare la obiectivele turistice din zonă !

Pentru mai multe detalii și informatii suplimentare despre servicii taxi în Gura Humorului și zonele limitrofe oferite de echipa CRIS Taxi Gura Humorului vă așteptăm cu interes:

  • să ne scrieți la email: comanda@taxigurahumorului.ro
  • să ne contactați completând formularul din pagina CONTACT
  • să ne apelati la TEL 0749 650 650 (dați un beep și vă sunăm noi imediat)

Îți mulțumim că ești clientul nostru!


Despre taxi-gura-humorului

CRIS Taxi Gura Humorului oferă clientilor care doresc să ajungă repede și în siguranță la destinația dorită servicii de transport în regim de taxi în Gura Humorului și împrejurimi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *