CRIS TAXI Gura Humorului urează tuturor îndrăgostiților Happy Valentines Day 1

cris taxi gura humorului

Ziua Îndrăgostiților, numită, de asemenea, Ziua Sfântului Valentin sau Sărbătoarea Sfântului Valentin, este sărbătorită anual pe 14 februarie.Chiar dacă este o sărbătoare împrumutată de la americani, această zi rămîne ptr tineri prima sărbătoare din luna februarie,  luna îndrăgostiților, mai bine zis încălzirea lor pentru 24 febraurie cănd Dragobetele sărută fetele .

În luna FEBRUARIE iubirea plutește în aer și apare peste tot cu foarte multe reclame și oferte pentru tineri chiar dacă iubirea este prezenta și în alte luni ale anului, luna februarie are parcă ceva aparte în sentimentele pe care le simțim în așteptarea primăverii.

Sunt foarte multe idei pe care le poți pune în practică acum pentru cei dragi dacă îți pui imaginația la lucru  de la obiecte pentru scris cool inscripționate cu mesaje de dragoste, la tradiționalele felicitari decorate cu inima lui Cupidon.Să ai ai mereu in minte, cadoul perfect nu exista, însă cel potrivit pentru persoana pe care o iubești este chiar lângă tine.

Poți adăuga un strop de romantism într-o băutură preferată pe care s-o savurezi împreunaă cu persoana iubită, sau s-o faci cadou după ce o decorezi cu o inimioară roșie sau cu o fundă roșie transformată într-o inimă mare pe care s-o dăruiești celui drag.

O altă idee este să petreceți ziua împreuna la spa,  dacă ideea de a merge împreun la sala de fitness nu vi se pare potrivită aceasta zi. Gândeşte-te că veţi fi răsfăţaţi o zi întreagă la saună, masaj şi toate celelalte servicii pe care le veţi mai vrea. Ofertele sunt numeroase în Gura Humorului la unitățile de cazare din zonă  iar CRIS Taxi Gura Humorului îţi stă la dispoziţie cu sugestii și deplasări dus întors NON STOP. 
Pentru cei doritori de senzații tari puteți merge împreună la Kiroliana în Gura Humorului unde puteți petrece clipe de nueuitat încărcați cu adrenalina și dacă doriți… și un pahar de șmapanie. Să îți aduci aminte că un cadou poate fi însoțit  de o distractie memorabilă și de o rețetă delicioasă preparată alaturi de cel drag.  

Dacă timpul tău este limitat și dorești să ajungi repede în locul unde dorești să cumperi cadoul sau surpriza pe care vrei s-o dăruiești celui drag de Ziua I
Îndrăgostiților, Valentines day îți sugerăm să apelezi acum numărul de tel. 0749 650 650, comanda un taxi și dorința ta va fi  îndeplinită. Ajungi repede și la timp oriunde dorești în Gura Humorului cu CRIS Taxi Gura Humorului.

CRIS Taxi Gura Humorului  te invită să-ți continui  călătoria romantică și să–ți trăiești povestea de dragoste în Bucovina la Gura Humorului și de Dragobete, eveniment dedicat iubirii și tradițiilor populare româneșsti. Te așteaptăm ca turist și călător în Gura Humorului!!

SUNĂ LA 0749 650 650 și COMANDĂ ACUM un taxi în Gura Humorului de la echipa CRIS Taxi Gura Humorului.

Îți mulțumim că ești clientul nostru!


Despre taxi-gura-humorului

CRIS Taxi Gura Humorului oferă clientilor care doresc să ajungă repede și în siguranță la destinația dorită servicii de transport în regim de taxi în Gura Humorului și împrejurimi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “CRIS TAXI Gura Humorului urează tuturor îndrăgostiților Happy Valentines Day