Cum Faci Comandă la Un Taxi în Gura Humorului 8

taxi gura humorului

Atunci cand esti grabit si timpul te preseaza poti sa faci comanda la un taxi in Gura Humorului din  mers. Daca soferul masinii de taxi este liber si nu are stabilita deja o alta destinatie sau daca nu este in afara programului de lucru poti face un semn sugestiv de la distanta  prin ridicarea unei maini sau fluieri daca esti obisnuit cu acest gen de comanda.

O alta metoda de a comanda un taxi in Gura Humorului poate fi realizata prin deplasarea in statia de taxi din centrul orasului unde poti gasi parcate masini de taxi pe care le poti rezerva in functie de facilitatile oferite si unde doresti sa te deplsezi rapid si in siguranta.

Odata cu dezvoltarea tehnologiei mobile si a internetului se poate face comanda la un taxi in Gura Humorului in viitor  si prin aplicatiile mobile (unele dintre ele au particularitati speciale pana la plata cu cardul sau prin SMS direct de pe smartphone) sau email.

Forma cea mai  comuna de a comanda un taxi in Gura Humorului ramâne totusi comanda telefonica cand poate fi stabilit si locul de intalnire in cazul in care ora sau locatia clientului ingreuneaza comanda unui taxi in Gura Humorului cu metodele enumerate mai sus sau pur si simplu din comoditatea pe care ti-o permiti deoarece poti beneficia din plin de aceasta forma de a comanda un taxi in Gura Humorului.

De retinut ca atât staționarea, cât și distanța străbătută contribuie la creșterea prețului călătoriei, măsurat cu un aparat special care este pornit la plecare si oprit atunci cand ai ajuns la destinatia finala si ai beneficiat din plin de serviciile de taximetrie oferite atunci cand ai facut comanda la un taxi in Gura Humorului.

CRIS Taxi Gura Humorului vă oferă servicii de taxi în Gura Humorului NON STOP, oriunde și oricând la solicitarile dvs.

TARIF ZI                                               TARIF NOAPTE 

Pornire               2,0 LEI                           2,2 LEI

Tarif/km             2,0 LEI                           2,2 LEI

Stationare / oră   20 LEI                            22  LEI

 

Echipa CRIS Taxi Gura Humorului vă stă la dispozitie cu circuite turistice către mănăstirile din zonă (suntem încântați  să vă însoțim în turul Mănăstirilor din Bucovina la un pret avantajos).

Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare despre servicii taxi in Gura Humorului si zonele limitrofe oferite de echipa CRIS Taxi Gura Humorului vă așteptăm cu interes:

  • să ne scrieți la email: comanda@taxigurahumorului.ro
  • să ne contactați completând formularul din pagina CONTACT
  • să ne apelati la TEL 0749650650 (dați un beep si vă sunăm noi imediat)

Îti mulțumim că ești clientul nostru!

 


Despre taxi-gura-humorului

CRIS Taxi Gura Humorului oferă clientilor care doresc să ajungă repede și în siguranță la destinația dorită servicii de transport în regim de taxi în Gura Humorului și împrejurimi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 gânduri despre “Cum Faci Comandă la Un Taxi în Gura Humorului