Cum sărbătorim Ziua Internațională a Turismului în Gura Humorului?

ziua mondiala a turismului 2020

Ziua mondială a turismului (ONU) este marcată în fiecare an  la 27 septembrie  și are are ca temă în anul 2020 „Turismul şi dezvoltarea rurală”, potrivit site-ului http://wtd.unwto.org

Sărbătorirea acestei zile internaţionale are loc într-un moment de criză, în plină pandemie, iar majoritatea ţărilor din întreaga lume percep turismul ca pe un factor de stimulare a redresării economice, inclusiv în comunităţile rurale în care sectorul turistic este un angajator de frunte şi unul dintre pilonii economiilor.

Turismul în întreaga lume întăreşte comunităţile rurale, oferind locuri de muncă şi oportunităţi, în special femeilor şi tinerilor. Turismul permite, de asemenea, comunităţilor rurale să îşi păstreze patrimoniul şi tradiţiile culturale unice, iar sectorul este vital pentru protejarea habitatului şi a speciilor pe cale de dispariţie.

Ziua mondială a turismului din acest an va fi sărbătorită de toată lumea în mod diferit în acest an deoarece  comunităţile din zonele rurale se confruntă şi cu impactul pandemiei de COVID-19.

Comunitatea din Gura Humorului trăiește și respiră turism, deoarece este stațiune turistică de interes național și principala activitate a oamenilor din acest oraș este in acest domeniu. Turismul are legătură strânsă și cu locurile de muncă fiind un sector de activitate unde activează multă lume și este considerat de specialiști metaforic ca ’’arma care salvează lumea’’.

În această zi putem celebra acest sector de activitate prin vizite la obiectivele turistice din zonă sau călătorind în zonele rurale  învecinate să admirăm natura , să fim în ton cu tema acestei zile importante.

Dacă dorești să vizitezi zone rurale din apropierea statiunii Gura Humorului, CRIS Taxi Gura Humorului te așteaptă să călătorim și să explorăm împrejurimile pentru relaxare și recreere. Turismul în mediul rural te ajută să cunoști și să înveți despre locuri și oameni autentice și tradiționale.

Pentru mai multe detalii și informatii suplimentare despre servicii taxi în Gura Humorului și zonele limitrofe oferite de echipa CRIS Taxi Gura Humorului vă așteptăm cu interes:

  • să ne scrieți la email: comanda@taxigurahumorului.ro
  • să ne contactați completând formularul din pagina CONTACT
  • să ne apelati la TEL 0749 650 650 (dați un beep și vă sunăm noi imediat)

Îti mulțumim că ești clientul nostru!


Despre taxi-gura-humorului

CRIS Taxi Gura Humorului oferă clientilor care doresc să ajungă repede și în siguranță la destinația dorită servicii de transport în regim de taxi în Gura Humorului și împrejurimi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *