Cum Vizitez Obiective Turistice din Gura Humorului Cu Un Taxi de la CRIS Taxi Gura Humorului? 4

taxi gura humorului harta turistica

CRIS TAXI Gura Humorului are sediul in orasul statiune Gura Humorului bogat inzestrat cu obiective turistice si de agrement unde aveti ocazia sa petreceti un concendiu sau o vacanta de neuitat. La 4 Km distanta de centrul orasului se află biserica Sfintei Mănăstiri Voroneţ, Capela Sixtină a estului european, parte integrantă a patrimoniului cultural universal, pe care merita sa o vizitezi. Alaturi de celebrele manastiri mai  pot fi adaugate in circuitele tale turistice ale unei calatorii in Bucovina si numeroasele evenimente culturale care sunt organizate periodic in aceasta zona.

Toate aceste obiective turistice din Gura Humorului  le poti vizita cu un taxi din echipa CRIS Taxi Gura Humorului la un pret avantajos.

Statiunea turistica Gura Humorului  este asezata in centrul Bucovinei de unde poti pleca oricand cu un taxi spre zonele limitrofe unde se gasesc numeroase obiective turistice pe care dupa ce le vizitezi le vei tine minte toata viata, deoarece sunt unice prin frumusetea si valoarea lor.

Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare despre obiective turistice din Gura Humorului si serviciile de taxi in Gura Humorului si zonele limitrofe oferite de echipa CRIS Taxi Gura Humorului va asteptam:

  • Sa ne scrieti la email: comanda@taxigurahumorului.ro
  • sa ne contactati completand formularul din pagina CONTACT
  • sa ne apelati la TEL 0749 650 650 (sau dati un beep si va sunam noi).

 


Despre taxi-gura-humorului

CRIS Taxi Gura Humorului oferă clientilor care doresc să ajungă repede și în siguranță la destinația dorită servicii de transport în regim de taxi în Gura Humorului și împrejurimi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 gânduri despre “Cum Vizitez Obiective Turistice din Gura Humorului Cu Un Taxi de la CRIS Taxi Gura Humorului?