De Ziua Nationala Salvamont Comanda Acum Taxi in Gura Humorului 1

ziua nationala salvamont

La 1 august celebram Ziua Nationala Salvamont si cu aceasta ocazie aducem multumiri celor care au grija de viata si sanatatea turistilor aflati in dificultate pe treseele montane.

În ţara noastră există 38 de structuri salvamont, 24 de servicii judeţene salvamont şi 14 servicii locale în care activează peste 250 de salvatori montani angajaţi şi peste 500 de salvatori montani voluntari.

Salvamont este o asociație cu personal calificat, care oferă servicii destinate să salveze pe cei accidentați, rătăciți în munți. Salvamontul are în dotare de obicei vehicole și echipamentul necesar salvării.
În judeţul Suceava, activitatea de salvare montană este desfăşurată cu sprijinul financiar al administraţiei judeţene, iar în staţiunile Vatra Dornei şi Gura Humorului şi cu cel al administraţiei publice locale. Activitatea de salvare montană poate fi dată ca exemplu de bună practică în realizarea unei activităţi deosebit de dificile prin colaborarea foarte strânsă dintre voluntari şi angajaţi.

Salvamontistii sunt persoane angajate sau voluntari care asigura patrualarea preventiva, permanenta la punctele si refugiile Salvamont, cautarea persoanei disparute, acordarea primului ajutor medical in caz de accidentare si transportarea accidentatului sau a bolnavului la proxima unitate sanitara.

Cu ocazia Zilei Nationale Salvamont, taxigurahumorului.ro tine sa ii felicite pe toti cei isi risca viata pentru ca turistii care se aventureaza pe trasee montane dificile sa revina la familiile lor in cele mai bune conditii. La multi ani!

De ce sa comanzi un taxi de la CRIS Taxi Gura Humorului de Ziua Nationala Salvamont ? Deoarece majoritatea soferilor de taxi de la firma noastra sunt cunoscatori ai locurilor si traseelor montane si-ti pot oferi sfaturi si indrumari daca doresti sa te aventurezi in siguranta pe traseele montane din zona Statiunii turistice Gura Humorului sau imprejurimi.

La CRIS Taxi Gura Humorului poti sa alegi repede si usor mai multe variante cum sa faci o comanda de taxi. Uneori timpul este limitat si aglomerat cu multitudinea preocuparilor zilnice. Suna acum la nr 0749 650 650  si comanda un taxi telefonic sau poti completa formularul de pe site si comanda ta pentru un taxi este inregistrata.


Despre taxi-gura-humorului

CRIS Taxi Gura Humorului oferă clientilor care doresc să ajungă repede și în siguranță la destinația dorită servicii de transport în regim de taxi în Gura Humorului și împrejurimi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “De Ziua Nationala Salvamont Comanda Acum Taxi in Gura Humorului