Dragobetele plimba fetele cu CRIS Taxi Gura Humorului

cris taxi gura humorului

Dragostea nu constă în dorința de a da ceea ce este al tău altuia, ci în a simți fericirea acestuia ca și cum ar fi a ta

Traditiile, obiceiurile si superstitiile din aceasta zi cand sarbatorim Dragobetele  care este si un simbol al primaverii sunt foarte cunocute de toata lumea. Ce este important e ca aceasta sarbatoare a dragostei la romani are o simbolistica bogata si semnificatie aparte pentru perechile indragostite, in special pentru cei care isi doresc o escapada romantica. Ce destinatii sa alegi si sa pleci la drum si la brat cu jumatatea ta ? CRIS Taxi Gura Humorului va sugereaza cateva idei locale si prin imprejurimi pline de semnificatii, istorie dar si romantism, unde dragostea pluteste in aer.

Dupa cum stim Dragobete se sarbatoreste in fiecare an pe 24 februarie, iar in anul 2019 aceasta zi va cadea intr-o duminica.Astfel, cuplurile sau indragostitii care vor sa si sarbatoreasca ziua dragostei in stil autohton au la dispozitie mai mult timp pentru a se bucura de momente placute petrecute impreuna. Alaturi de mesaje de dragoste, sms-uri si felicitari de iubire, cadourile oferite unora altora pot sa completeze aceasta zi minunata plina de dragoste.

Daca te numeri printre miloanele de persoane indragostite care sunt recunoscatoare pentru gasirea jumatatii iti sugeram sa petreci ziua de Dragobete cu jumatatea ta  calatorind si admirand imprejurimile si locurile din zona Gura Humorului,  chiar daca se anunta o usoara racire a vremii, caldura din sufletele si inimile indragostitilor vor incalzi atmosfera.

Dacă nu ai avut ocazia să înveți să te dai cu skiurile sau snowbordul, acuma e ocazia perfectă să ieși din zona de confort și să te aventurezi în noi experiențe. Noi, CRIS Taxi Gura Humorului  suntem alături de tine să îți transformăm visurile în realitate,te ducem repede si sigur la partia de schi Soimul din Gura Humorului unde istructoriii de la Scoala de schi alpin te indruma daca esti incepator sa iti depasesti teama de a schia   În funcție de nivelul fiecăruia de experiență se va opta/ decide repartizarea instructorilor
Pentru cei ce nu au echipament de ski/snowbord acestea pot fi închiriate de lângă partie.

Daca iti doresti o escapada romantica intr-un mediu deosebit iti recomandam sa petreci o seara de neuitat in LEO American Club, un club inedit care iti ofera o ambianta specific americana.

Dragobete sa va aduca iubirea in casa si in suflet si distractie placuta din partea echipei CRIS Taxi Gura Humorului.

Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare despre servicii taxi in Gura Humorului si zonele limitrofe oferite de echipa CRIS Taxi Gura Humorului vă așteptăm cu interes:

  • să ne scrieți la email: comanda@taxigurahumorului.ro
  • să ne contactați completând formularul din pagina CONTACT
  • să ne apelati la TEL 0749650650 (dați un beep si vă sunăm noi imediat)

Îti mulțumim că ești clientul nostru!


Despre taxi-gura-humorului

CRIS Taxi Gura Humorului oferă clientilor care doresc să ajungă repede și în siguranță la destinația dorită servicii de transport în regim de taxi în Gura Humorului și împrejurimi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *