Firme de Taxi în Gura Humorului

taxi in gura humorului

Se cunoaste ca serviciul de taximetrie este un tip de transport public destinat unui grup mic de pasageri sau marfurilor si este asigurat de catre firme de taxi, companii private sau persoane fizice autorizate si licentiate sa ofere acest serviciu populatiei. Acest serviciu de transport in regim de taxi este necesar intr-un oras indiferent de marimea lui dearece asigura rapid si usor transportul de persoane si marfuri dintr-un loc in altul cu preturi si facilitati diferite..

Sunt multe firme de taxi in Gura Humorului? 

Exista diverse firme de taxi in Gura Humorului  care ofera servicii de transport persoane in regim de taxi tip privat. Orasul statiune turistica Gura Humorului nu beneficiaza inca de servicii de taximetrie de tip public sau de maxi taxi locale care pot fi accesibile de catre orice persoana deoarece este un oras mic.

In momentul prezent aceste servicii de taximetrie sunt oferite de firme de taxi in Gura Humorului oricand si oriunde cu o comanda telefonica sau din statia de taxi din centrul orasului.

CRIS Taxi Gura Humorului vă oferă servicii de taxi în Gura Humorului NON STOP, oriunde și oricând la solicitarile dvs.

TARIF ZI                                               TARIF NOAPTE 

Pornire               2,0 LEI                           2,2 LEI

Tarif/km             2,0 LEI                           2,2 LEI

Stationare / oră   20 LEI                            22  LEI

 

Echipa CRIS Taxi Gura Humorului vă stă la dispozitie cu circuite turistice către mănăstirile din zonă (suntem încântați  să vă însoțim în turul Mănăstirilor din Bucovina la un pret avantajos).

Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare despre servicii taxi in Gura Humorului si zonele limitrofe oferite de echipa CRIS Taxi Gura Humorului vă așteptăm cu interes:

  • să ne scrieți la email: comanda@taxigurahumorului.ro
  • să ne contactați completând formularul din pagina CONTACT
  • să ne apelati la TEL 0749 650 650 (dați un beep si vă sunăm noi imediat)

Îti mulțumim că ești clientul nostru!

 


Despre taxi-gura-humorului

CRIS Taxi Gura Humorului oferă clientilor care doresc să ajungă repede și în siguranță la destinația dorită servicii de transport în regim de taxi în Gura Humorului și împrejurimi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *