În minivacanta de1 MAI, vizitează zona turistică Bucovina și statiunea Gura Humorului cu Taxi Gura Humorului 1


Romania este o tara cu foarte multe zone tursitice, de la Litoralul Marii Negre si Valea Prahovei pana in Tara Oasului si Bucovina. Zona turistica a Bucovinei este unica cu manastiri vechi care strajuiesc aici de sute de ani,  statiuni turistice (Vatra Dornei, Gura Humorului etc ) cu foarte multe obiective si atractii turistice unde poti petrece timp liber, vacante si concedii de neuitat in orice anotimp.

CRIS Taxi Gura Humorului te invita in minivacanta de 4 zile 28 aprilie -1 mai  sa vizitezi statiunea Gura Humorului, sa te convingi de frumusetea unica a locurilor pe care poti sa le vizitezi impreuna cu cei dragi.

Daca doresti sa vizitezi cat mai multe obiective turistice  din statiunea Gura Humorului si imprejurimi la manastirea Voronet sau Manastirea Humorului calatoriile le poti face repede cu un taxi de la firma CRIS Taxi Gura Humorului. Noi te asteptam cu bratele deschise sa ne apelezi NON STOP la nr. de tel 0749 650 650 si impreuna cu tine putem colinda imprejurimile si statiunea Gura Humorului.

Daca vizitezi iarna statiunea Gura Humorului, te poti bucura de zapada si sporturi de iarna la partia de schi Soimul ,unde poti admira o priveliste panoramica de exceptie a tinutului hunorean pe o distanta de 1, 5 km ,daca te plimbi cu telescaunul care deserveste partia de schi Soimul.

Relaxarea dupa efort o poti face la piscina cu apa sarata a ansamblului de agrement si terapie naturista Pyramia sau

Acum daca afara este cald te poti racori la pisicina  acoperita de dimensiuni olimpice Arinis iar la vara daca vrei sa te in cele doua bazine de inot (unul destinat adultilor, unul copiilor) exterioare piscinii acoperite din Complexul de agrement Arinis

Seara te putem duce urgent si sigur cu un taxi sa joci o partida de  biliard sau sa te bucuri de savoarea unui cocktail special in LEO American Club unde poti beneficia si de surprize placute din partea gazdelor.

Daca doresti sa nu ai grija locului de parcare si ai placerea sa te distrezi complet in Complexul de agrement Arinis sau in orice parte a statiunii si imprejurimi, CRIS Taxi Gura Humorului este la dispozitia ta cu cele 5 masini si iti onoreaza rapid comanda daca suni la nr de tel.taxi 0749 650 650 .


Despre taxi-gura-humorului

CRIS Taxi Gura Humorului oferă clientilor care doresc să ajungă repede și în siguranță la destinația dorită servicii de transport în regim de taxi în Gura Humorului și împrejurimi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “În minivacanta de1 MAI, vizitează zona turistică Bucovina și statiunea Gura Humorului cu Taxi Gura Humorului