Legea Taximetriei avantajeaza Serviciile de Taxi din Gura Humorului? 1

taxi gura humorului

taxi gura humorului

Legea taximetrei in forma actuala avantajeaza sau dezavantajeaza pe cei care ofera servicii de taxi in Gura Humorului? Este o intrebare la care se poate gasi raspuns dupa o citire atenta a textului de lege deoarece este foarte ambiguu si da foarte multe posibilitati de interpretare.

LEGEA nr. 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere va fi actualizata din nou in 2017 si cei care practică servicii de transport public, contra cost, fără autorizaţie vor fi amendati mai usor. Mai multe detalii despre modificarea unor puncte din   Legea taximetriei. care va pot lamuri mai usor cine este avantajat si dezavantajat prin aceste modificari.

Legea taximetriei a a mai fost actualizata prin:
Ordonanta urgenta 12/2016 (publicata in M. Oficial nr. 330 din 28 aprilie 2016)
Ordonanta 8/2016 pentru modificarea si completarea Legii nr. 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere (publicata in M. Oficial nr. 66 din 29 ianuarie 2016)
Nemultumirile celor care ofera legal servicii de taximetrie fata de tolerarea activitatii celor care fac concurenta prin oferirea de servicii de taximetrie fara sa fie autorizati  a fost culminata in ultima decada a lunii aprile 2017 cand Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) a organizat un miting de protest în faţa sediului Guvernului unde peste 600 de taximetrişti şi reprezentanţi ai transportatorilor au protestat.

Cei de la platforma online uber (platforma sociala de ridesharing) specifica ca aceasta modificare nu poate aduce nici un dezavantaj activitatii lor deoarece platforma online UBER si soferii parteneri nu sunt un serviciu de taxi.

Intr-un oras statiune turistica cum este Gura Humorului, serviciile de taximetrie sunt esentiale deoarece asigura repede si usor deplasarea persoanelor care au nevoie sa ajunga rapid de la o destinatie la alta. Aceste servicii in regim de taxi din Gura Humorului trebuie sa fie deservite de firme de taxi autorizate care aigura cetatenilor siguranta si confort.

Scopul modificarii Legii Taximetriei  pentru a-i opri pe transportatorii neautorizaţi si cei care ofera servicii de taximetrie ilegal.

Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare despre servicii taxi in Gura Humorului si zonele limitrofe oferite de echipa CRIS Taxi Gura Humorului vă așteptăm cu interes:

  • să ne scrieți la email: comanda@taxigurahumorului.ro
  • să ne contactați completând formularul din pagina CONTACT
  • să ne apelati la TEL 0749650650 (dați un beep si vă sunăm noi imediat)

Îti mulțumim că ești clientul nostru!


Despre taxi-gura-humorului

CRIS Taxi Gura Humorului oferă clientilor care doresc să ajungă repede și în siguranță la destinația dorită servicii de transport în regim de taxi în Gura Humorului și împrejurimi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Legea Taximetriei avantajeaza Serviciile de Taxi din Gura Humorului?