Oferta Taxi Gura Humorului de Valentines Day din Luna Dragostei 1

taxi gura humorului

Dragostea este un sentiment inaltator si poate fi trait de oameni in foarte putine clipe din viata.Aceasta convingere o avem noi, cei de la Taxi Gura Humorului TTT. Luna Februarie este considerata Luna Indragostitilor deoarece in aceasta luna sarbatorim doua zile ale dragostei. Este vorba despre ziua de 14 februarie – Valentine s day si 24 februarie, Dragobetele ziua iubirii traditionale romanesti.

Fiecare dintre noi in functie de varsta, cunostinte  si interese putem sa facem o comparatie intre cele doua evenimente, cei mai tineri sunt pro Valentine s day, iar cei mai traditionalisti sunt alaturi de Dragobete sarbatoarea traditionala romaneasca.

Dragostea nu are varsta si nici granite.  Astfel incat Taxi Gura Humorului TTT propune sa trecem peste orice contradictie de idei si teorii fata de aceste zile,  care nu-si au locul in asemena momente si sa ne gandim cum putem petrece clipe de neuitat in aceste zile astfel incat sa ne aducem aminte de ele toata viata.

Daca iti doresti sa traiesti o poveste de dragoste de neuitat incepand din 14 februarie de Valentines Day si pe care s-o continui pana pe 24 februarie cand Dragobete te va imbratisa romaneste, iti sugeram o calatorie romantica in statiunea turistica Gura Humorului din Bucovina  unde ai ocazia sa vizitezi locuri unice si pline de incarcatura spirituala. Tot aici cu Taxi Gura Humorului TTT poti ajunge repede la  partia de schi Soimul in lungime de 1478 m , dotata cu tunuri de zapada si instalatie nocturna unde poti sa survolezi peisajul din telescaunul care o deserveste. Daca esti amator de schi te poti bucura de adrenalina pe care acest sport o produce deoarece partia de schi este catalogata ca dificultate medie.

Daca iti doresti sa ai o calatorie confortabila si sa vizitezi locurile si obiectivele turistice dorite iti recomandam sa folosesti serviciile de taxi oferit de Taxi Gura Humorului TTT. Aici gasesti atmosfera de care ai nevoie pentru o calatorie romantica, siguranta, confort deoarece soferii  de la Taxi Gura Humorului TTT sunt alaturi de tine in orice situatie. Cazarea iti este asigurata in locatii diferite in functie de dorintele fiecaruia,  de la pensiuni turistice asezate in locuri mirifice pana la impunatorul hotel Best Western Bucovina  situat chiar in centrul orasului statiune Gura Humorului.

Taxi Gura Humorului TTT te invita sa-ti continui  calatoria romantica si sa–ti traiesti povestea de dragoste in Bucovina la Gura Humorului si de Dragobete, eveniment dedicat iubirii si traditiilor populare romanesti. Te asteaptam ca turist si calator in Gura Humorului !!

SUNĂ LA 0749 650 650 și COMANDĂ ACUM un taxi în Gura Humorului de la echipa CRIS Taxi Gura Humorului.

Iti multumim ca esti clientul nostru!


Despre taxi-gura-humorului

CRIS Taxi Gura Humorului oferă clientilor care doresc să ajungă repede și în siguranță la destinația dorită servicii de transport în regim de taxi în Gura Humorului și împrejurimi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Oferta Taxi Gura Humorului de Valentines Day din Luna Dragostei