Tu unde petreci concediul și vacanța anul acesta? La munte sau la mare?

taxi gura humorului

Datorită pandemei de coronavirus si măsurilor de restricție luate,  concediul  si vacanța noastră  în anul 2020 trebuie sa fie adaptate la legislatia în vigoare. Astfel încât alături de confort siguranța sănătății noastre este obligatorie.  

    Cum avem grijă de sănătate când călătorim cu taxiul? Atunci când graba și timpul ne presează un taxi este salvarea noastră și atunci când călătorim este nevoie să respectăm anumite reguli:

  • Conducătorul auto va fi dotat măști și dezinfectant de tip biocid;
  • Pasagerii au obligația de a veni la locul de îmbarcare cu mască de protecție și de a purta masca de protecție la urcarea în vehicul și pe toată durata călătoriei;
  • Utilizarea mănușilor de către șofer în cazul mânuirii bagajelor clientului sau interacțiunii cu alte persoane (agenți control, etc.) este obligatorie precum și dezinfectarea mâinilor, după îndepărtarea mănușilor într-o pungă special destinată;
  • Igienizarea și dezinfectarea interiorului autoturismului este obligatorie în fiecare zi;
  • Se vor utiliza cu precădere plățile electronice.

Atunci când te gândești sa petreci concediul sau o vacanță memorabilă îti pui întrebarea: Unde să fie anul acesta? La munte sau la mare?

Pentru aflarea răspunsului dorit trebuie să iei în calcul avantajele pentru sănătatea ta.

Aerul curat de la munte și altitudinea ridicată fac minuni pentru sănătate, consideră unii dintre voi . Briza mării este ideală pentru persoanele cu probleme respiratorii, iar poezia valurilor mării te face să te simți ca în rai, vor spune alții.

Fiecare  cu plăcerea si dorința lui.  CRIS Taxi Gura Humorului va recomandă atât muntele, cât și plajele pustii de la malul mării.

Dacă ați ales muntele și ajungeți în stațiunea turistica Gura Humorului și doriți  să ajungeți în locurile deosebite și obiectivele turistice pe care doriți să le vizitați apelați cu încredere la serviciile de taximetrie oferite de CRIS Taxi Gura Humorului.

     Echipa CRIS Taxi Gura Humorului vă stă la dispoziție pe toată durata vacanței in zona Gura Humorului sau imprejurimi. Vă ațteptăm solicitarea pentru serviciile noastre să ajungeti la destinatia propusa mai repede si sigur cu masinile noastre de taxi.

     Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare despre servicii taxi in Gura Humorului si zonele limitrofe oferite de echipa CRIS Taxi Gura Humorului vă așteptăm cu interes:

  • să ne scrieți la email: comanda@taxigurahumorului.ro
  • să ne contactați completând formularul din pagina CONTACT
  • să ne apelati la TEL 0749650650 (dați un beep si vă sunăm noi imediat)

Îti mulțumim că ești clientul nostru!


Despre taxi-gura-humorului

CRIS Taxi Gura Humorului oferă clientilor care doresc să ajungă repede și în siguranță la destinația dorită servicii de transport în regim de taxi în Gura Humorului și împrejurimi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *