Umor la… Gura Humorului Festivalul Internațional de Grafică Satirică și Literatură Umoristică 2020

taxi gura humorului

Umor la… Gura Humorului festivalul internațional  de grafică satirică și literatură umoristică din localitatea Gura Humorului va avea loc în perioada 27 iulie – 02 august 2020.

Anul acesta este ce-a de a 30 ediție și este considerat unul dintre cele mai longevive festivaluri de umor din țară, are două secțiuni și sunt acceptate și premiate lucrări nepublicate și nepremiate la alte concursuri.

Din păcate la această ediție datorită măsurilor cauzate de pandemia coronavirusului nu vom avea un festival-concurs, însă se va  scoate în evidență toată această istorie a festivalului  prin expunerea tuturor lucrărilor câștigătoare din cele 29 de ediții. Numeroase expoziții și diverse activități în aer liber  vor aduce acest festival mai aproape de oameni și sperăm să aducă bucurie într-o mare de tristețe a vremurilor în care trăim.

Urmăriți programul festivalului pe site-ul primăriei Gura Humorului si dacă doriți să ajungeți la timp și în locul potrivit să participați la activitățile din aer liber poți apela repede și ușor un taxi de la firma CRIS Taxi Gura Humorului.

Echipa CRIS Taxi Gura Humorului vă stă la dispoziție sa faceti această perioadă mai deosebita si mai frumoasa decat celelalte zile din vacanța de vară sau concediul dvs. Veți ajunge la destinatia propusa mai repede si sigur cu mașinile noastre de taxi.

Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare despre servicii taxi in Gura Humorului si zonele limitrofe oferite de echipa CRIS Taxi Gura Humorului vă așteptăm cu interes:

  • să ne scrieți la email: comanda@taxigurahumorului.ro
  • să ne contactați completând formularul din pagina CONTACT
  • să ne apelati la TEL 0749650650(dați un beep si vă sunăm noi imediat)

Îti mulțumim că ești clientul nostru!


Despre taxi-gura-humorului

CRIS Taxi Gura Humorului oferă clientilor care doresc să ajungă repede și în siguranță la destinația dorită servicii de transport în regim de taxi în Gura Humorului și împrejurimi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *