Unde găsești un taxi în Gura Humorului de Ziua Eroilor ?

cris taxi gura humorului

Ziua Eroilor este o sărbătoare națională din România pentru comemorarea bărbaților și femeilor care au murit în timp ce serveau în forțele armate. În România prin Decretul-lege nr. 1693/4 mai 1920 s-a stabilit ca aceasta să fie sărbătorită în fiecare an cu prilejul zilei Înălțării Domnului, iar România a devenit prima țară care îi comemorează în aceeași zi pe eroii străini și pe cei români. Această dată a fost stabilită ca urmare a Tratatul de la Versailles unde țările beligerante s-au obligat prin semnarea tratatului la întreținerea mormintelor ostașilor îngropați pe teritoriile statelor respective, precum și a monumentelor comemorative de război dedicate acestora. În timpul comunismului prin Decretul nr. 71/1948 data a fost schimbată la 9 mai, dar după s-a revenit la data inițială.

În această zi, în toate bisericile din țară și străinătate se face pomenirea tuturor eroilor români căzuți de-a lungul veacurilor pe toate câmpurile de luptă pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului.

Oficiul Național pentru Cultul Eroilor împreună cu alte instituții abilitate, elaborează programul manifestărilor prilejuite de Ziua Eroilor, care este, potrivit legii, sărbătoare națională.

De Înălțarea Domnului (sau Ispasul), este si sarbatoarea Eroilor in Biserica Ortodoxă , moment in care se organizează multe manifestări ,după Sfânta Liturghie, vor fi oficiate slujbe de pomenire a eroilor neamului .

Sună acum la 0749 650 650,  comunică adresa de unde vrei să te ridicăm și ajungi repede si in siguranță la destinația dorită.

CRIS Taxi Gura Humorului este mai mult decat un serviciu de taximetrie. Este partenerul tău de încredere!

Ce spui, vrei să facem o plimbare?

SUNĂ LA 0749 650 650 și COMANDĂ ACUM un taxi în Gura Humorului de la echipa CRIS Taxi Gura Humorului.

Iti multumim ca esti clientul nostru!


Despre taxi-gura-humorului

CRIS Taxi Gura Humorului oferă clientilor care doresc să ajungă repede și în siguranță la destinația dorită servicii de transport în regim de taxi în Gura Humorului și împrejurimi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *