Ce fac părinții de 1 iunie, Ziua Copilului în anul 2020? 1

ziua copilului 2020

     S-a stabilit ca data de 1 iunie să devină Ziua Copilului, mai exact Ziua Internaţională a Copilului  în anul 1925 la Geneva, în cadrul Conferinţei Mondiale pentru Bunăstarea Copilului, a recomandat ca toate țările să aibă o zi a copilului.

      Prima aniversare a copiilor români a avut loc în 1950, după ce, pe 22 martie, din anul 2016 în România  ziua de 1 Iunie  este considerată sărbătoare legală în care nu se lucrează. Având în vedere că ONU nu a impus o anumită dată pentru Ziua Copilului, majoritatea țărilor sărbătoresc Ziua Copilului în funcție de propria istorie.

Ce putem face de 1 Iunie în Gura Humorului?

     Pandemia coronavirusului  a cuprins fiecare zonă a  vietii noastre și ne-am schimbat foarte multe obiceiuri și multe din ele țin și de activitățile copiilor.În contextul situației de criza în care ne aflăm, dorind sa fim prevăzători și să protejăm oamenii ce beneficiaza de serviciile Piscinei „Ariniș”, activitatea este suspendată până când lucrurile vor reveni la normal. Piscina Arinis fiind o atracție pentru toți copii iese din agendă acum! Până când lucrurile revin la normal, să nu ignorăm total mișcarea!

     Fiind prima zi de vară, această zi trebuie sărbătorită prin activități în aer liber Plimbarea în aer liber este o activitate sănătoasă și reconfortantă pe care copii o iubesc dacă este însoțită cu glume, voie bună și echipa de prieteni. În Gura Humorului activitățile în aer liber de 1 Iunie se pot desfășura în Parcul Arinis , o zonă superbă . Daca doriți să ajungeți mai repede din oraș în zona superbă a parcului Arinis sunati la Taxi Gura Humorului si in câteva minute ajungeți in Ariniș unde vă puteti bucura de răcoarea și verdele relaxant al parcului.

    O altă activitate pe care o puteți desfășura în această zi este sarbătorirea în familie. Ornează casa cu baloane, pune o muzică care îi place copilului tău și întreabă-l  ce-și dorește să facă. Alte idei de cadouri inedite si ieftine pe care le poți oferi copiilor de 1 iunie găsești aici.

    De ziua lor copii merită o atenție deosebită. Vezi ce evenimente se organizează în oraşul Gura Humorului  în această zi şi mergi cu el. Prima vizită la un muzeu poate fi și ea o alternativa ce nu poate fi uitată uşor. Sună acum la un taxi și bucură-te  alături de copilul tău de tainele nebănuite ale calendarului popular bucovinean la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina. Gândeşte-te la 1 iunie ca la sărbătoare care durează peste timp, care rămâne în suflet pentru totdeauna pentru copilul tău și pentru tine, cel care ai  sărbătorit împreună cu el.

Echipa CRIS Taxi Gura Humorului vă stă la dispoziție sa faceti ziua de 1 iunie mai deosebita si mai frumoasa decat celelalte zile copilului dvs. Sa ajungeti la destinatia propusa mai repede si sigur cu masinile noastre de taxi

Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare despre servicii taxi in Gura Humorului si zonele limitrofe oferite de echipa CRIS Taxi Gura Humorului vă așteptăm cu interes:

  • să ne scrieți la email: comanda@taxigurahumorului.ro
  • să ne contactați completând formularul din pagina CONTACT
  • să ne apelati la TEL 0749650650 (dați un beep si vă sunăm noi imediat)

Îti mulțumim că ești clientul nostru!


Despre taxi-gura-humorului

CRIS Taxi Gura Humorului oferă clientilor care doresc să ajungă repede și în siguranță la destinația dorită servicii de transport în regim de taxi în Gura Humorului și împrejurimi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Ce fac părinții de 1 iunie, Ziua Copilului în anul 2020?